Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2019. július 17. Az év 198. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737654. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

ThinkVision C400: a Lenovo vezeték nélküli vetítője

ThinkVision C400: a Lenovo vezeték nélküli vetítője
Infovilág
A ThinkVision C400 Wireless projektor előrelépés a vezeték nélküli számítógépek és perifériák világába vezető úton. Az előadók három egyszerű lépés után már használhatják is a vetítőt a titkosított vezetékes kapcsolaton keresztül.

Ha több felhasználó egymást követően tart bemutatót, a ThinkVision C400 Wireless Projector vezeték nélkül is gördülékeny váltást kínál – egyetlen mozdulat a távirányítón, és máris a következő előadóé a vászon. ThinkPad noteszgépről vetítés esetén a kivetítő használatát még egyszerűbbé teszi, hogy az Fn+F7 billentyűkombináció lenyomásával a készülék automatikusan elindítja a Lenovo Presentation Director szoftvert, amely a vetítőgép beállításainak kezelésére szolgál.

A 2650 lumen fényerejű C400 Wireless projektor súlya 3400 gramm; a szolgáltatások gazdag választékát kínáló kivetítő nagyszerűen használható előadó- és osztálytermekben, sőt konferenciatermek mennyezetén is elhelyezhető. Az integrált vezeték nélküli működéshez szükséges tulajdonságok mellett a C400 Wireless projektoron valamennyi hagyományos kábelcsatlakozás megtalálható, így a használóik maguk dönthetik el, hogy a készüléket milyen üzemmódban működtetik.

Címkék