Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2019. július 23. Az év 204. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737660. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Új elnök a Vodafone Magyarország Alapítvány élén – négymillió forint a Magyar Vöröskeresztnek

Új elnök a Vodafone Magyarország Alapítvány élén – négymillió forint a Magyar Vöröskeresztnek
Infovilág

Gothárdi Ibolyát mindennapi munkája is emberekhez fűzi: elsődleges feladata a Vodafone Magyarország dinamikus növekedésének humánpolitikai támogatása. A többi között a változásmenedzsment területén és a tehetségkutatásban szerzett13 éves nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkező HR-igazgató az alapítványon belül olyan nemes ügyek irányítását veszi át, mint a Vöröskereszt Szolgáltatóház vagy szintén a Vöröskereszt által létrehozott „Csak azért is Színház!” – az egyetlen, hajléktalanokat felkaroló társulat – támogatási programjai.

Beck György átadja a négymilliós csekkel (és a mikrofont Salgó Zoltánnénak. A Magyar Adományozói Fórum «legkiemelkedőbb üzleti adományozó» díjával kitüntetett Vodafone Magyarország négymillió forinttal támogatja a Magyar Vöröskereszt Fővárosi Szervezetét, melyből a szolgáltatóház, a hajléktalanokat foglalkoztató egyedülálló kezdeményezés támogatása mellett az ország egyetlen hajléktalan-színházát is felkarolja. Az említett összegről szóló tanúsítványt Gothárdi Ibolya, a Vodafone Magyarország Alapítvány elnöke és dr. Beck György, a cég vezérigazgatója ma este adta át a Vöröskereszt képviselőjének, Salgó Zoltánné igazgatónak (a képen).

A Vöröskereszt Szolgáltatóház „szociális gazdaság” típusú kezdeményezés, mely a tartós társadalmi kirekesztettségben élőknek ad esélyt a valós munkaerőpiacon. Személy- és háztartás körüli szolgáltatások (takarítás, gondozás, bevásárlás) végzésére keres vállalkozókat. A megbízatás három évre szól, ez időalatt a jelentkezők (ha ők is akarják) képesek új egzisztenciájukat megteremteni. Az egyedülálló program a munkalehetőség megteremtése mellett a résztvevők pszichés, mentális és egészségügyi támogatására is nagy súlyt helyez. A „Csak azért is Színház!” éppen ebben a mentális támogatásban hivatott eredményeket elérni, hiszen a hajléktalan emberek önmegvalósítására is oda kell figyelni.

Jelnyelvet oktató DVD-k a Vodafone alapítványi támogatásával

Címkék