Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2019. február 20. Az év 51. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737507. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Magyar Telekom lekapcsolja a villanyt

A Magyar Telekom lekapcsolja a villanyt
(Tudósítónktól)

A Magyar Telekom 2017. november 1-jével megszünteti az egyetemes szolgáltatásra jogosult lakossági felhasználók részére nyújtott villamosenergia-szolgáltatását.

A Nemzeti Közművekhez tartozó, országosan működő DÉMÁSZ Zrt. egyetemes szolgáltatóként kész folytatni az érintett ügyfelek villamosenergia-ellátását ettől az időponttól. Aki más villamosenergia-kereskedővel vagy egyetemes szolgáltatóval kíván szerződést kötni, annak az új villamosenergia-szerződésének megkötéséről és a kereskedőváltás kezdeményezéséről magának kell gondoskodnia szeptember 30-ig.

A Telekom 2010-ben kezdte el energiaszolgáltatási tevékenységét azzal a céllal, hogy ügyfelei számára még több új szolgáltatást és ajánlatot nyújthasson. A szabályozott egyetemes árnál kedvezményesebb díjaival a Telekom a múlt évek során hozzájárult lakossági ügyfelei energiaköltségeinek mérsékléséhez.

A Telekom lakossági villamosenergia-szolgáltatását 2017. október 31-ig folytatatja, és a szerződés megszűnését követően végszámlát küld ügyfeleinek.

November 1-jétől a Nemzeti Közművekhez tartozó, országosan működő DÉMÁSZ Zrt. egyetemes szolgáltató kész arra, hogy minden érintett lakossági ügyfél villamosenergia-ellátásáról gondoskodjék. Ha a DÉMÁSZ Zrt., mint új egyetemes szolgáltató az ügyfél számára megfelelő, akkor ő fogja megkeresni a szolgáltató-váltással kapcsolatban. Aki más villamosenergia-kereskedővel vagy egyetemes szolgáltatóval kíván szerződést kötni, annak a folyamatos villamosenergia-szolgáltatás végett az új villamosenergia-szerződésének megkötéséről és a kereskedőváltás kezdeményezéséről magának kell gondoskodnia szeptember 30-ig.