Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Megnyílt a DELL EMC bemutató központja a budaörsi CHS-fellegvárban

Megnyílt a DELL EMC bemutató központja a budaörsi CHS-fellegvárban
(Munkatársunktól)

Párját ritkító gyakorló és bemutató központot létesített a CHS Hungary Kft. Budaörsön, ahol eredeti tesztkörnyezetben kipróbálhatók a legújabb DELL EMC technológiai megoldások. 

Ralf Jordan, a DELL EMC európai, közel-keleti és afrikai disztribúciós tevékenységéért felelős alelnöke a helyszín bemutatásakor a többi között elmondta, hogy a magyar számítástechnikai piac legnagyobb disztribútora, a CHS által berendezett DELL EMC bemutatóhely különösen használóbarát létesítmény: a gyártó valamennyi megoldása, legújabb fejlesztése és megoldása – a többi között virtualizációs, adattárolási és hálózati megoldásai – a megjelenéssel egyidejűleg megismerhető.

A mai ünnepélyes megnyitón Németh Attila és Németh Levente, az 1994-ben alapított CHS tulajdonosai elmondták: a tréningközpont létrejötte a CHS hosszú távú stratégiájának lényeges fontos fejezete. A reménybeli vásárlók már a döntés-előkészítéskor valós munkakörnyezetben és terhelés mellett próbálhatják ki azokat a termék-összeállításokat, amelyeket a későbbiekben használni szeretnének. Ily módon mindenki a számára legmegfelelőbb megoldást veheti meg. 

A 280 négyzetméteres (!) központban 40 személy számára kialakított oktatóterem, szépen és célszerűen berendezett tárgyaló- és szerverhelyiség található. A DELL EMC ma kínált eszközeit és megoldásait (M1000e Blade, DELL EMC Storage PS, DELL EMC 48x 10Gb Switch, PowerEdge 13. és 14. generációs szeverei, FX2, VMware ESXi platform, TL2000 Autoloader) a bemutató központ látogatói mindentől független hálózaton próbálhatják ki.

A budaörsi nagykereskedelmi központ kedvező földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően nem csupán a hazai IT rendszerek tervezői, fejlesztői, üzemeltetői és partnereik szempontjából előnyös ez a létesítmény: a környező országok szakemberei is elismeréssel szóltak a CHS és a DELL EMC úttörő kezdeményezéséről.