Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2019. február 22. Az év 53. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737509. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A szegedi diákokhoz megy a Starbucks

A szegedi diákokhoz megy a Starbucks
(Tudósítónktól)

Hét évvel a magyar piacra lépést követően a Starbucks megérkezik Szegedre. Az első, névre szóló kávét még az idén elkészítik az egyetemvárosban. A munkatársak toborzása már elkezdődött.

A világ legismertebb, 46 éve alapított kávézólánca 2010 óta van jelen a magyar piacon, ám ez idáig csak a fővárosiak és a Budapestre látogatók élvezhették a diákok, a fiatalság által különösen kedvelt, arabica-illatú betérő kínálta élményt.

Az otthon és a munkahely mellett a Starbucks Szegeden is a minőségi kávézás szerelmeseinek „harmadik helyévé” szeretne válni, állandó helyszínt teremtve a közös tanulásoknak, az üzleti és baráti találkozóknak. Ehhez a szegedi kávézó is a jól megszokott Starbucks-hangulatot idézi majd, így a kávézó belső terét elsősorban a melegebb árnyalatok és a kényelmes bútorok jellemzik majd, ezzel is hozzájárulva a vendégek nyugodt kikapcsolódásához akár órákra is.

A kávézólánc már megkezdte a szegedi munkatársainak a keresését, akik a cég saját baristaképzésén tanulnak, és szerepet vállalnak a nyitás előtti előkészületekben.