Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2019. január 20. Az év 20. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737476. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Fürdőköntösnap Bécsben

Fürdőköntösnap Bécsben
EuroCommPR*Bécs

Május első szerdájára, 2-ára hirdette meg az 1. bécsi köntösnapot a Therme Wien, Ausztria legmodernebb városi termálfürdője. Ingyen mehet be az, aki délután négy órától köntösben vált jegyet a kasszánál. (A képen: fürdővendégek köntösben a Therme Wien bejárata előtt; foto: Therme Wien)

„A köntösnap arra hivatott emlékeztetni az embereket, hogy időnként lépjenek ki a hétköznapokból és kényeztessék magukat. Az 1. bécsi köntösnap kezdeményezőjeként kíváncsian várjuk a legkülönfélébb fazonú és színű fürdőköpenyek sokaságát” – mondta dr. Edmund Friedl, a Therme Wien ügyvezető igazgatója a hagyományteremtő akció kapcsán.

A köntösnapot „Life is better in a Bademantel” (Jobb az élet fürdőköntösben) kétnyelvű mottóval május 2-án délután négy este 10 óra között tartják a Therme Wienben. Aki fürdőköpenyben érkezik a kasszához, az ingyen mehet be a fürdőbe. Ausztria legmodernebb városi termálfürdője egyszerre 2200 vendéget tud fogadni, így telt ház esetén előfordulhat, hogy várniuk kell az újonnan érkezőknek.

Részletes részvételi feltételek itt; tessék kattintani!