Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2019. május 23. Az év 143. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737599. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Jelszó is lehetne: PSR 14.4 LI-2 –a 100 milliomodik kéziszerszám a miskolci Boschtól

Jelszó is lehetne: PSR 14.4 LI-2 –a 100 milliomodik kéziszerszám a miskolci Boschtól
Infovilág

Miskolcon elkészült a Robert Bosch Power Tool gyár történetében a 100 milliomodik termék, a PSR 14.4 LI-2 kétsebességes akkumulátoros fúró-csavarozó. A tervezéstől a gyártásig minden a Bosch miskolci kéziszerszám-gyára közösségének az érdeme.

Legördült a százmilliomodik termék a miskolci Robert Bosch Power Tool Kft. gyártósoráról, és ezzel újabb mérföldkőhöz érkezett a Bosch észak-magyarországi üzeme. A jubileumi kéziszerszám egy kétsebességes akkumulátoros fúró-csavarozó, amely az előfejlesztéstől a koncepció megtervezésén át egészen a gyártásáig a Miskolcon dolgozó szakemberek munkájának eredménye.

A százmilliomodik termék, egy PSR 14.4 LI-2 kétsebességes akkumulátoros fúró-csavarozó. Lítiumionos technológiája garantálja, hogy mindig üzemkész, könnyen kezelhető, ergonomikus, 11 fokozatú elektronikus nyomatékválasztóját pedig egy további fúrófokozat egészíti ki. Csak ebből a kéziszerszámból eddig már több mint egymilliót gyártottak Miskolcon.

„Büszkék vagyunk a miskolci üzem minden egyes munkatársára, aki hozzájárult ehhez a sikerhez. A Bosch értékei: a csapatmunka, az elhivatottság és a minőség iránti feltétlen elkötelezettség jellemzi a gyárat, és eredményeink bizonyítják, hogy ezekre az értékekre stabilan építhetjük a jövőt” – mondta Fükő László, a Robert Bosch Power Tool Kft. ügyvezető igazgatója a jubileumi termék megünneplésekor.

A Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. 2001 novemberében alakult Miskolcon, és nem csupán a cégcsoporton belül, hanem a térségben is meghatározó tényezővé vált, világszerte a Bosch legnagyobb kéziszerszámgyára lett. A mára több mint 38 ezer négyzetméter területű üzem csaknem 2400 munkavállalót foglalkoztat. Miként az Infovilág beszámolt róla: a miskolci Robert Bosch Power Tool Kft.-t néhány héttel ezelőtt „Az év gyára” díjjal jutalmazták a 10 milliárd forint feletti árbevételű cégek összetett versenyében.