Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2019. február 22. Az év 53. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737509. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Zöldirodát avattak Szent Iván éjén

Zöldirodát avattak Szent Iván éjén
(Tudósítónktól)

Budapest egyik vezető ingatlanfejlesztője, a GTC Hungary legújabb irodafejlesztésének átadó, nyitó partiját rendezték meg ma, a nyári napéj-egyenlőség alkalmából. A főváros egyik népszerű irodanegyede, a Váci út a GTC White House révén újabb „A” kategóriás, 21 500 négyzetméteres irodaépülettel gazdagodott.

A létesítmény érdekessége, hogy a zöldépítészet egyik remeke. Az irodakomplexum meghatározó része egy teljesen felújított századfordulós kétezer négyzetméteres loft-épület is. A zöld architektonikai megoldások sugallták az átadó szervezőit, a CEN-t (The Corporate Event Network), hogy a shakespeare-i Szent Iván-éji álom miliőjét teremtsék meg a vendégek számára.

Elbűvölő több ezer zöldnövényből és fehér virágból álló lugas-folyosó fogadta a Szent Iván-éji parti vendégeit, néphagyományszerű, irodalom- és zenetörténeti hangulatot teremtett. A tündérek világába belépés jelképeként a hölgyek virág kardíszt, a férfiak kitűzőt kaptak. Felix Mendelssohn-Bartholdy 1843-ban írt Szent Iván-éji nyitányát a MÁV szimfonikus zenekar adta elő. Az erdei tündérek világát idéző fehér szín uralta a teljes a rendezvényt – ruhában, ételben, italban egyaránt.

A megnyitó több mint 250 vendége közt voltak az ingatlanszakma kiválóságai – és persze a GTC Hungary kiemelt ügyfelei. A szalagátvágáskor dr. Tóth József, a XIII. kerület polgármestere, Thomas Kurzmann, a GTC S.A. vezérigazgatója és Robert Show, a GTC Magyarország elnöke beszélt.