Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2019. május 23. Az év 143. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737599. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Mattheisen a Microsoft Magyarországhoz igazolt

Mattheisen a Microsoft Magyarországhoz igazolt
(MTI)

Christopher Mattheisent nevezték ki a Microsoft Magyarország új ügyvezető igazgatójának, aki március 4-től tölti be a pozíciót és irányítja a cég tevékenységét - közölte a Microsoft az MTI-vel hétfőn. A múlt több mint két évtizedben Christopher Mattheisen a telekommunikációs és informatikai szektorban dolgozott vezető beosztásban.

Karrierje a magyarországi Westel 900-nál kezdődött, majd marketing, értékesítési és stratégiai területekért felelt európai mobilszolgáltatóknál, így a többi között Lengyelországban az ERA GSM-nél, a MédiaOne International-nál, a BT Cellnet-nél (O2), illetve két informatikai startupnál az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Christopher Mattheisen 12 éven keresztül volt a Magyar Telekom vezérigazgatója.

* * *

Gerald Grace az Invitech új vezérigazgatója

(Tudósítónktól) Mától Gerald Grace tölti be az Invitech, Magyarország egyik nagy, telekommunikációs és infrastruktúra-megoldásszállítója vezérigazgatói pozícióját; elődje a vállalattól közös megegyezéssel távozó David Blunck volt. Az új első ember mostanáig  a cég pénzügyi vezérigazgató-helyettese volt, még előtte a GTS Central Europe pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be.