Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2019. május 27. Az év 147. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 737603. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Étel, ital

Akadémiai borvetélkedő...

2019. 04. 30. |

Ötödik szám nem volt, tehát korántsem lottóról van szó, hanem: immár tizedik éve, hogy a Magyar Tudományos Akadémia...

Tovább

Bárány, tojás, sütemén...

2019. 04. 16. |

A feltámadás ünnepe nem is igazi sonka, tojás, csokoládé, ital és persze sütemény-Eldorádó nélkül! Ilyenkor...

Tovább

Megújult a Marriott – ...

2019. 03. 21. |

Modern és magyaros – a budapesti Mariott Hotel megújult étterme. Fiatalos, puritán dizájn, visszafogott színek jellemzik az új enteriőrt. A...

Tovább

Kicsi gesztenye, barna...

2019. 03. 04. |

A múlt évtizedek egyik legkedveltebb slágerét dúdolva olvasgattam a NÉBIH  jelentését erről az értékes...

Tovább

A kispesti Gödörtől a ...

2019. 02. 13. |

Mintha csak most lett volna – pedig van annak már négy és fél évtizede is, hogy megismertem Papp Dénest. Akkor, huszonévesen mit sem tudtam...

Tovább

A Dreher újra a régi –...

2019. 02. 11. |

A 165 esztendős kőbányai sörgyár meglepő hírrel rukkolt elő: új terméke, a Dreher Gold ezentúl már csak három összetevőt tartalmaz....

Tovább

Szenvedélyük a gomba. ...

2019. 01. 31. |

Mármint a termesztett gomba, aminek nagy jövőt jósolnak az élelmiszeripari szakemberek és a táplálkozástudománnyal foglalkozó...

Tovább

„Ínycsiklandó” hidegko...

2019. 01. 13. |

A minap betévedtem egy szupermarketbe, és egy hajdani, akkortájt igen finom, csemegének számító termékbe botlottam bele, amelyet annak...

Tovább

A fekete sapka meg a p...

2019. 01. 10. |

A legendás Gault & Millau éttermi kalauzt kiadó céget eladták egy állami kötődésű orosz banknak, a VTB-nek. A...

Tovább

Farsangi fánkparádé Bé...

2019. 01. 10. |

Édes, puha, porcukros, könnyű – és persze hizlal, de ki törődik ezzel farsang idején? Minden ünnepi fogás kalóriadús, ez még a...

Tovább

Buborékparádé ­– a vil...

2018. 12. 26. |

Amit mi pezsgőnek hívunk, és többnyire szilveszterkor kortyoljuk, az nem champagne: ha valaki nem tudná, csak Párizstól alig 150...

Tovább

Csoko, csoko, csokolád...

2018. 12. 18. |

Az élethez kell egy kis szerencsi – így hangzik a gyár szlogenje. Valóban, a szerencsét senki sem tudja garantálni, de kell valami, ami...

Tovább