Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Elek Lenke cikkei

Elek Lenke

Elek Lenke

Elek Lenke cikkei

Nyár, dinnye, szeletem...

2017. 07. 06. |

Dinnyenagyhatalom vagyunk: elfogultság nélkül mondható, hogy a világ legfinomabb görögdinnyéi Magyarországon teremnek. Jelzi ezt, hogy a...

Tovább

Kéményseprő mestereket...

2017. 06. 29. |

Tudta ön, hogy hungarikum, ha megfogjuk a gombunkat, ha kéményseprőt látunk? Az, hogy a szerencse jelképe, viszont nem csak nálunk jellemző. A brit...

Tovább

Busszal a reptér és a ...

2017. 06. 27. |

A ferihegyi reptérre már réges-régen ki kellett volna építeni egy modern kocsikkal felszerelt vasútvonalat, amely valahol egy...

Tovább

Szomjoltó: sör, ser, s...

2017. 06. 25. |

Óriási a divatja a kézműves söröknek, ráadásul forróság dúl – aligha nyílhatott volna meg alkalmasabb időpontban a...

Tovább

Mulattatni tudni kell,...

2017. 06. 23. |

Soha ennyi Kossuth-díjast együtt és soha ekkora hőséget… Makk Károly, Hegedűs D. Géza, Bodrogi Gyula, Harkányi Endre, Gálvölgyi...

Tovább

Hizlal-e a sütemény?

2017. 06. 21. |

Természetesen minden étel táplál, erősít, ha úgy tetszik, hizlal, ha bármelyiktől fogynánk is, már rég tönkre mentek volna...

Tovább

Szürkemarha és sushi –...

2017. 06. 19. |

Szerte a világon az állatvásároknak van a legrégibb hagyománya, amelyek aztán később a különféle mezőgazdasági...

Tovább

A labdát rúgják, nem ü...

2017. 06. 15. |

Focilabdával játsszák, de nem hálóba kell beletalálni, hanem egy 53,5 centiméter átmérőjű lyukba. Rúgják, és...

Tovább

A gönci barack világsz...

2017. 06. 14. |

Egyik külföldi fajta sem veheti fel a versenyt illatban, aromában, színben a magyar kajszibarackkal, főleg a göncivel. Nem is tudjuk, mekkora kincs birtokában...

Tovább

Szépségfortélyok Itáli...

2017. 06. 13. |

Eddig is tudtuk, hogy milyen sok az olasz világhírű divatmárka, és a kapcsolódó, hasonló nevű parfüm, de az itáliai kozmetikai...

Tovább

Ezek a mai gyerekek – ...

2017. 06. 08. |

Sokszor elcsodálkozunk azon, mennyire másképp viselkednek a mai gyerekek, pedig az volna a furcsa, ha ugyanolyanok lennének, mint mi annak idején, vagy őseink,...

Tovább

Prosecco, mozzarella, ...

2017. 05. 28. |

Az olaszok verhetetlenek, ha ételről, italról van szó. A legegyszerűbb tésztát, sajtot, bazsalikomos paradicsommártást és bort is úgy...

Tovább

posts